Nu is het moment!

De enthousiaste goochelaar van Breda brengt magisch entertainment nu ook online!

Waar je ook bent voor, welke gelegenheid het ook is, Magic Marketing staat er om bekend dat hij met zijn enthousiastme zijn publiek om de vinger wind. Voor jong en oud, je kan het eigenlijk niet zo gek bedenken en Jan heeft iets speciaals in petto.

Het werkt heel eenvouwdig:

1. Kies je gewenste sfeer uit een van de onderstaande voorbeelden.

2. Bel of stuur een e-mail om jou gewenste datum en tijd te reserveren.

3. Elke online show word vooraf afgerekend, en uiteraard ontvang je hiervoor een factuur.

4. Enkel en alleen nog maar genieten van jou online interactieve show!


Spookkasteel

De fakkels branden en je ziet het vuur flakkeren. De schilderijen komen tot leven, als je goed kijkt tijdens de show mag jij mij vertellen wat er gebeurd.


Studio blauw

Een mooie blauwe studio geeft een klassieke sfeer die kleuren ook goed tot zijn recht laat komen. Met een blauw jasje aan maakt dit ook een gewelige sfeer.


Studeerkamer

In mijn magische studeerkamer staan alle geheimen beschreven in oude boeken die ik door de jaren heen heb verzameld. Enkele trucs die ik vertoon staan hierin echt beschreven.Velours rood

Je zou bijna zeggen, en zo hoort het! Een prachtig rood gordijn geeft je de sfeer van een chique oud theater. Ik neem je mee op reis in de wereld van het onmogelijke.


Grunge

Hou je meer van een grove muur, dan is dit echt iets voor jou. Zie je ook dat je altijd een logo kunt laten plaatsen achter mij op de wand? Perfect voor een zakelijk optreden.


Sprookje

Een kleurrijk sprookjes landschap. Magic Marketing magische show brengt sprookjes weer tot leven. Een leuke kindershow voor iedere leeftijdscategorie. Je gaat er bijna weer in geloven.Carnaval

Het is echt waar, ook nu staat Carnaval weer voor de deur. Ik hoor je al zeggen, Ja hoe dan? Pak nu je kans om dit samen met mij te vieren, samen maken we hier een unieke belevenis van.


Wit paleis

Dit witte paleis is stil en verlaten, ik heb in ieder geval niemand gezien. Ben jij ook gek van deze sfeer, de ruimte en rust geeft mij de kans me goed te concentreren.


Podium

Goochelaar Jan, voelt zich uiteraard goed op het podium. Dit is de plek waar ik graag ben, hier verbaas ik je keer op keer. De close-up camera gaat aan om te bewijzen dat alles echt is wat je ziet!


Zakelijk

Jou klanten verrassen tijdens een zakelijke meeting of weet je momenteel geen raad met je teamuitje! Met je eigen "branding" als achtergrond ben ik direct onderdeel van deze bijeenkomst. Wellicht zijn er meer wensen, dan hoor ik het graag, want zeg nu zelf "Magic" is toch Marketing!