Jan Smulders In de Media

Het is altijd weer fijn wanneer je benaderd word door de lokale media en zie dit altijd weer als een stukje erkenning en dat maakt mij enthousiast!

Breda Nu, In de Buurt maar ook een goed doel zoals het Brakkenfestival weten mij te vinden.
Je ziet me ook tijdens de trouwbeurs in Breepark die mij voor de 2020 editie iets speciaals vroegen dus wellicht zie ik je daar en anders mag je me uiteraard gewoon even bellen of een email sturen.

SanseveriaTV

5 dagen lang verzorgde Breda Nu, "Sanseveria TV & FM" tijdens Carnaval 2021.
Aangezien dit een Carnaval was die wij nooit zullen vergeten, werd mij gevraagd of ik op maandag tijdens het programma "Kom Moar Deur" mijn kunsten kon vertonen. Het werd een hilarish moment omdat kapper Marko Suds van het programma "Hoofdzaken bij NPO 3" het op mij had voorzien om het anderhalve meter knippen uit te testen. Gelukkig loopt alles met een sisser af, maar dit kun je zien in de opname van het programma. Veel kijkplezier!

Breda Nu

Presentator Mike Siebelink vroeg mij of hij een dagje mee kon lopen voor zijn programma, Handen uit de Mouwen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen want ook hij zou heel graag de geheimen kennen van een goochelaar. Ik heb Mike in zijn programma een kijkje gegeven in de keuken want hoe word je nu eigenlijk goochelaar? Vaak begint deze passie met de eerste goocheldoos en dan, ja dan is er echt geen weg meer terug ;-) Trucs zoals hier boven weergegeven zien er te mooi om waar te zijn uit, maar in dat geval daag ik U uit mij te boeken voor uw volgende feestelijke gelegenheid dan laat ik U ze in wereklijkheid zien!

Nu de terrassen weer open zijn kan ik U vertellen dat ook ik mijn programma aanpas aan de richtlijnen van het RIVM en houden we gewoon 1,5 meter afstand want ook dan zal ik U verbazen!

In de Buurt

Een entertainer in hart en nieren: dat is Jan Smulders (53). We spreken met de goochelaar af in Park Valkenberg, waar hij ons een van zijn trucs laat zien. Binnen mum van tijd staan er allerlei nieuwsgierige mensen omheen die een glimp van Jans kunsten proberen op te vangen. Hoe doet hij dat toch?

“Het is geweldig om iemand te laten verbazen, verrassen of aan het lachen te maken”, stelt Jan. “Als kind gaf ik vroeger in de schuur van mijn ouders al goochelshows.” Vanaf dat moment speelde goochelen altijd een rol in Jans leven. Alhoewel zijn passie tijdens zijn internationale baan wat naar de achtergrond zakte, zorgde het vele reizen er ook voor dat hij meerdere goochelwinkels ontdekte.

Breda Nu

Tijdens het begin van de Corona crisis vroeg Breda Nu mij als kanjer de Bredanaren toe te spreken. Uiteraard mag Magie hierbij niet ontbreken dus hoop ik daarmee de stadsgenoten te vermaken.

Breda Nu

Ik was wat "enthousiat" geweest tijdens de opname van "Kanjers van Breda" daarom hebben zijn mij nog een keer terug laten komen in aflevering 4 want Magie vinden veel mense leuk!