De Goochelaar

De goochelaar is niet meer weg te denken tijdens een leuk feest, diner, receptie of ander evenement. Verras uw gasten met close-up magie, goochelen op de vierkante centimeter noemen we dit! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op dan luister ik graag naar uw wensen.

Laten we samen een fantastiche indruk achterlaten.Magic Festival Breda

Tijdens het bar goochelen weer super leuke mensen naar huis mogen sturen met veel vragen, hoe kon het toch dat het cijferslot open ging met mijn geboorte datum, ik heb deze man nog nooit ontmoed?

De reacties van het publiek daar doe je het immers voor, die verbazing op het gezicht en de bijdrage die je levert voor aan een geslaagde avond.

Als goochelaar ben je steeds weer op zoek naar de juiste combinatie van entertainment en illusie, maar die van close-up of ook wel table magic genoemd blijft prachtig om te vertonen.

Hopelijk komen we elkaar snel tegen!

Straatfeest

Een straatfeest is het perfecte moment om een goochelaar in te zetten. Magie bepaald meteen de sfeer en is de perfecte ijsbreker!

Iedereen komt aan bod en meehelpen mag natuurlijk altijd. Voor jong en oud heb ik altijd iets bij me, maar de klassiekers blijft het publiek altijd boeien!

Van tafel naar tafel of een leuke setting, het gaat er om dat jullie feest een top feest wordt.