De bedrijfsgoochelaar

Een zakelijke bijeenkomst een beurs of ander evenement, gebruik de magie als marketing tool en je zult versteld staan hoe eenvoudig het is om het ijs te breken. Het publiek aan je binden door niet alleen de illusie maar het enthousiasme en de entertainment waarde spelen hierbij een belangrijke factor.

SOCCEREX

De combinatie van presentatie en magie zet de juiste toon en pakt direct de aandacht van je publiek. Zo stond ik voor Soccerex Global Convention in Manchester, het groote Europese voetbal event met meer dan 3000 delegaties uit de voetbal business.

Ik presenteerde voor Mitsubishi Electric, Smart Investment for a Bright Future en had er voor gekozen om het spel te spelen met de juiste tools. De voetbal werd aan het einde van de presentatie weggegeven , zien blijft geloven maar hoe kwamen al deze tools nu uit dat koffertje!

Ook in de kleinere settings voel ik me enorm op me gemak, dus heeft u een belangrijke mededeling voor uw klanten of een andere gelegenheid dan zie ik uw aanvraag graag tegemoed.